Tips om goedkoop te parkeren bij Schiphol

Als je nou iemand moet afzetten of ophalen bij Schiphol, dan wil je natuurlijk je auto wel ergens parkeren. Maar natuurlijk wil je hiervoor wel een goede prijs krijgen Hieronder volgen enkele tips die jou de volgende keer kunnen helpen om goedkoop te parkeren bij Schiphol.

Tips voor goedkoop parkeren

-Plan van tevoren hoelang je je auto gaat parkeren. Als je toch alleen iemand moet ophalen of afzetten dan kun je gebruik maken van de P1 Short Parking. Hier mag je je auto voor een klein bedrag maximaal 48 uur laten staan. Verder kun je gewoon lopen vanuit je auto naar de vertrek- of aankomsthal.

– Ga je toch langer op vakantie of zakenreis dan kun je het liefst kiezen voor de P3 Long Term Parking Schiphol, hier heb je de optie om te kiezen uit gewoon buiten op het parkeer terrein parkeren of binnen in een overdekte parkeergarage. Het is aan te raden om van tevoren een plek te reserveren dan op de dag van vertrek, anders komt het je veel duurder uit.

-Wil je zelf niet op de luchthaven parkeren dan kun je ook kiezen voor aternatieve parkeeraanbieders. Bij deze parkeeraanbieders kun je een online je reservering maken, maar je kunt ze ook meteen vergelijken met andere aanbieders. Zo kun je voor jezelf kiezen welke voor jou het beste uitkomt en hoeveel geld je wilt uitgeven. De parkeeraanbieders zitten om en nabij Schiphol, de afstand is dus niet zo ver waardoor je als klant ook minder uitgeeft.

Als je nou voor een langere tijd weg moet of gewoon een weekendje eruit, er is genoeg keus om je auto voor een goede prijs te laten parkeren.