Appartementen te koop in Blankenberge, heb ik jouw interesse?

LOGO-Royal-gardens

Je hebt altijd al als droom gehad om samen met jouw partner aan het strand te wonen. Bij jou laatste bezoek aan de gemeente Blankenberge voor een welverdiende vakantie aan het strand zag je tijdens een wandeling over de boulevard een bord met daarop de tekst: Appartementen te koop in Blankenberge

Royal-Gardens-19

Deze en nog meer afbeeldingen tref je aan op de website van Royal Gardens. Ben je benieuwd geworden naar wat deze onderneming voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website en bekijk eens het modelappartement. De hierboven en hieronder getoonde afbeeldingen zijn slechts het begin. Op de website van Royal Gardens tref je nog meer afbeeldingen aan die jou wellicht een meer totaal beeld verschaffen alvorens je over gaat tot een bezichtiging. Ook heb je de mogelijkheid om alvast te kijken of jouw favoriete appartement nog beschikbaar is.

Royal-Gardens-06

Heerlijk om aan het strand te wonen

Wist je dat Royal Gardens unieke appartementen aanbied in de gemeente Blankenberge? Zoals je inmiddels weet gaat het hier om appartementen die naast het strand van Blankenberge liggen, wat ze uniek maakt. Wist je trouwens dat deze appartementen zijn voorzien van een individuele ventilatie-systeem, Viessmann condensatie-ketel en Miele keukentoestellen? Deze voorzieningen zijn erg mooi meegenomen en sluiten haar fijn aan bij het concept dat Royal Gardens aanbiedt. Wist je ook dat ze bij Royal Gardens deze appartementen die in een vrijstaand gebouw zijn gehuisvest zijn voorzien van zeer ruime terrassen? Ideaal om na een wandeling aan het strand heerlijk te ontspannen op het terras.